Kezdőlap
10 nap Madagaszkár 4 csillagos szállással, bécsi indulással

10 nap Madagaszkár 4 csillagos szállással, bécsi indulással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Ajánlunk egy szállást, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

07/05/2020 ECONOMY
Bécs
Antananarivo, Madagascar
Ausztria
Wien Schwechat / 6:10
Air France AF 1239 Air France
15ó 5p 2 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (2ó 25p)
Madagaszkár
22:15 Ivato
07/05/2020 17/05/2020

Antananarivo, Madagascar

A városról

Antananarivo, also known as Tana, is the capital of Madagascar. Located in the central highlands region of Madagascar, Tana is charmingly chaotic yet welcoming, a happy and bustling city. Tana has unusual French- and Asian-inspired architecture and winding cobblestone streets and staircases that create a medieval impression. The city’s main attractions include the colorful daily flower market on the edge of Lake Anosy and the botanical and zoological gardens, where you can see the egg skeleton of the extinct aepyornis, or elephant bird. Rova, the Queen’s palace, offers good panoramic views of the city, as it is on the highest point in the hills. Antananarivo is a vivid city surrounded by a picturesque setting and lovely atmosphere. Antananarivo is a good introduction to a wonderful country.

Bővebb információ

Le Centell Hotel & Spa

78%
  • A központtól 3,8 km-re van
  • Immeuble aloe14 rue rainizanabololona antanimena, Antananarivo 101
Antananarivo Antananarivo-Avaradrano kerület környékén található ez a helyi Le Centell Hotel & Spa, ahonnan egy 15 perces sétára esik Függetlenség sugárút vagy Is'Art Galerie. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 1,8 km-re található Musee d'Art et d'Arc...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS SUPERIOR (1)

  • Csak szoba

  • 10 éjszaka

17/05/2020 ECONOMY
Antananarivo, Madagascar
Bécs
Madagaszkár
Ivato / 3:25
KLM Royal Dutch Airlines KL 4209 KLM Royal Dutch Airlines
19ó 55p 2 PC 2 Átszállás - Jomo Kenyatta International (1ó 15p), Schiphol (4ó 45p)
Ausztria
22:20 Wien Schwechat

Áttekintés

10 nap Madagaszkár 4 csillagos szállással, bécsi indulással
10 nap Madagaszkár 4 csillagos szállással, bécsi indulással