Kezdőlap
Rio de Janeiro, Brazília 4 csillagos szállással és repülőjeggyel

Rio de Janeiro, Brazília 4 csillagos szállással és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást és a repülőjegyet illetékkel. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

30/03/2020 ECONOMY
Budapest
Rio de Janeiro
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 9:45
Air France AF 1395 Air France
14ó 45p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (1ó 0p)
Brazília
19:30 Galeao Antonio Carlos Jobim
30/03/2020 06/04/2020

Rio de Janeiro

A városról

Rio is the second largest city in Brazil and the state capital of Rio de Janeiro. Rio is known for its natural beauty and sights, by the kindness of its people and for the beautiful world famous beaches of Copacabana and Ipanema.One of the city’s most famous landmarks are the wonderful panoramic views from Christ the Redeemer statue on top of Corcovado Mountain. From there you will have a perfect view of Pão de Açúcar morro. In the city centre, visitors will find great colonial architecture as well as some modern constructions. The main sites are the Candelaria church, the Mosteiro de Sao Bento, the Metropolitan cathedral and the Petrobras building. Rio also boasts a wealth of interesting museums such as the National Museum of Natural History, the Republic Museum and the Indian Museum. Rio hosts the world famous spectacular Carnaval, which needs no introduction.Frequently voted the happiest city in the world, Rio has a lively and everything goes attitude in the form of nightlife.Rio is always beautiful and Rio is something you must see for yourself!

Bővebb információ

Arosa Rio Hotel

82%
  • A központtól 4,3 km-re van
  • Avenida henrique valadares, 150, centro, Rio de janeiro 20231-031
Ha Rio de Janeiro központjában szeretnél megszállni, ez a helyi Arosa Rio Hotel jó választás lehet számodra, mivel egy 15 perces sétára található olyan helyektől, mint pl. Sambodrome karneváli helyszín vagy Arcos da Lapa vízvezeték (viadukt). Ez a 4...
Bővebb információ
  • Superior Double Non Refundable (1)

  • szoba reggeli

  • 7 éjszaka

06/04/2020 ECONOMY
Rio de Janeiro
Budapest
Brazília
Galeao Antonio Carlos Jobim / 15:25
Air France AF 443 Air France
15ó 0p 0 PC 1 átszállás - Charles De Gaulle (1ó 35p)
Magyarorszag
(+1 ) 11:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Rio de Janeiro, Brazília 4 csillagos szállással és repülőjeggyel
Rio de Janeiro, Brazília 4 csillagos szállással és repülőjeggyel