Kezdőlap
2 éjszaka Berlin repjeggyel, szállással

2 éjszaka Berlin repjeggyel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod.  Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

05/06/2020 ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:05
Wizz Air W6 2315 Wizz Air
1ó 30p 0 KG Közvetlen
Németország
7:35 Schönefeld
05/06/2020 07/06/2020

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Comfort Hotel Lichtenberg

74%
  • A központtól 7,7 km-re van
  • Rhinstr. 159, Berlín 10315
Ha Berlin egy központi részén szeretnél megszállni, ez a helyi Comfort Hotel Lichtenberg kiváló választás lehet számodra, mivel egy 10 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Velodrom vagy Berlini Állatkert. Ez a helyi családbarát hotel kb. 8...
Bővebb információ
  • TWIN OR DOUBLE STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 2 éjszaka

07/06/2020 ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 16:25
Ryanair FR 196 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
17:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

2 éjszaka Berlin repjeggyel, szállással
2 éjszaka Berlin repjeggyel, szállással