Kezdőlap
Berlini hétvége májusban szállással és repjeggyel

Berlini hétvége májusban szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet normál kézipoggyásszal. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

01/05/2020 ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:00
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Németország
7:30 Schönefeld
01/05/2020 03/05/2020

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

OYO Hotel Bohemia

75%
  • A központtól 6,6 km-re van
  • Karl-marx-str. 262, Berlin 12057
With a stay at Hotel Bohemia Berlin, you'll be centrally located in Berlin, within a 10-minute drive of Columbiahalle and Oberbaum Bridge. This hotel is 5.1 mi (8.2 km) from East Side Gallery and 5.2 mi (8.3 km) from Mercedes-Benz Arena. This smoke-...
Bővebb információ
  • TWIN (2 BEDS) (1)

  • Csak szoba

  • 2 éjszaka

03/05/2020 ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 5:55
Ryanair FR 8854 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
7:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Berlini hétvége májusban szállással és repjeggyel
Berlini hétvége májusban szállással és repjeggyel