Kezdőlap
7 éj Málta repülőjeggyel, szállodával

7 éj Málta repülőjeggyel, szállodával

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. ( 0.5 eur per fő per éj). A Tovább gombra kattintva módosíthatod, a Foglalás gombra kattintva így ahogy van lefoglalhatod az utazást. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

18/05/2020 ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 14:20
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Málta
16:35 Luqa
18/05/2020 25/05/2020

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

The Bugibba Hotel

61%
  • A központtól 8,7 km-re van
  • Triq it-turisti, St. paul's bay SPB1025
Ez a helyi The Bugibba Hotel a szórakoztató negyedben fekszik, St. Paul's Bay egy olyan pontján, ahonnan egy 1 perces autózásra esik Bugibba tengerpartja, ill. 5 percesre Máltai Nemzeti Akvárium. Ez a helyi családbarát hotel kb. 10,2 km-re található...
Bővebb információ
  • Twin room - No balcony (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

25/05/2020 ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 11:35
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 15p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
13:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

7 éj Málta repülőjeggyel, szállodával
7 éj Málta repülőjeggyel, szállodával