Kezdőlap
Berlin 4 csillagos szállással, repjeggyel

Berlin 4 csillagos szállással, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, és a repülőjegyet kis kézipoggyásszal. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

07/03/2020 ECONOMY
Budapest
Berlin
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 13:05
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p 0 PC Közvetlen
Németország
14:35 Schönefeld
07/03/2020 08/03/2020

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

Mercure Hotel Berlin Zentrum

83%
  • A központtól 4,5 km-re van
  • Fuggerstr. 8, Berlin 10777
Ha biztosan Berlin egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi Mercure Hotel Berlin Zentrum tökéletes lesz számodra, mivel egy 5 perces sétára esik Kurfürstendamm (utca) vagy 14 percesre Berlini Állatkert helyszíneitől. Ez a helyi hotel kb...
Bővebb információ
  • Room Only Twin (1)

  • Csak szoba

  • 1 éjszaka

08/03/2020 ECONOMY
Berlin
Budapest
Németország
Schönefeld / 16:00
Ryanair FR 8854 Ryanair
1ó 35p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
17:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Berlin 4 csillagos szállással, repjeggyel
Berlin 4 csillagos szállással, repjeggyel