Comói-tó 3  sillagos szállással, reggelivel

Comói-tó 3 sillagos szállással, reggelivel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (3 EUR per fő per éj). Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

13/03/2020ECONOMY
Budapest
Lake Como
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:45
Ryanair FR 8411 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
14:20 Bergamo Orio Al Serio
13/03/2020 16/03/2020

Lake Como

A városról

"The Lake Como is a lake of glacial origin in Lombardy, Italy, is the third-largest lake in Italy, after Lake Garda and Lake Maggiore. It is one of the deepest lakes in Europe. As a tourist destination is popular for its landscapes, wildlife, and spas. It is a venue for sailing, windsurfing, and kitesurfing. It is long and narrow, and has the appearance of a mighty river winding among the mountains and the forests. MAIN TOURIST ATTRACTIONS • The Comacina Island is the unique island of Lake Como. Sights include seven churches built by the ancient Byzantines, secluded corners and the open views. • Sacro Monte di Ossucio. The Sacro Monte di Ossuccio is a sanctuary located on a hillside slope between olive groves and woods along the western edge of Lake Como facing Isola Comacina. • Villa Monastero. It is located in Varenna. Villa Monastero is a fairly small villa, now used for conferences, with a long thin garden along the lake shore. The garden is the main attraction, it is a memorable sight."

Bővebb információ

Hotel Bazzoni

70%
  • A központtól 3,7 km-re van
  • Via regina, 26, Tremezzina 22016
Ez az elragadó szálloda itt létesült: Cadenabbia. A birtok mindössze 2. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnyen elérhető a vendégek számára. A birtok közel van a város legfontosabb tömegközlekedési megállóihoz. A legköze...
Bővebb információ
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL KLASSZIKUS STÍLUSÚ (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

16/03/2020ECONOMY
Lake Como
Budapest
Olaszország
Bergamo Orio Al Serio / 19:25
Ryanair FR 2107 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
21:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Comói-tó 3 sillagos szállással, reggelivel
Comói-tó 3  sillagos szállással, reggelivel