Kezdőlap
Mallorca szállással és repjeggyel Bécsből

Mallorca szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

30/01/2020 ECONOMY
Bécs
Mallorca (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 16:50
LAUDAMOTION GMBH OE 7794 LAUDAMOTION GMBH
2ó 25p Közvetlen
Spanyolország
19:15 Son Sant Joan, Mallorca
30/01/2020 04/02/2020

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Apartamentos Marthas Suite

70%
  • A központtól 16,2 km-re van
  • Carrer jardiel poncela, 1son caliu, Calvià 07181
Ha Calvia egy központi pontján szeretnél megszállni, ez a helyi az apartman jó választás lesz számodra, mivel egy 3 perces autóútra esik Puerto Portals kikötő vagy 5 percesre Katmandu Vidámpark helyszíneitől. Ez a helyi családbarát apartman kb. 1,1...
Bővebb információ
  • 5 éjszaka

04/02/2020 ECONOMY
Mallorca (sziget)
Bécs
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 13:40
LAUDAMOTION GMBH OE 7795 LAUDAMOTION GMBH
2ó 30p Közvetlen
Ausztria
16:10 Wien Schwechat

Áttekintés

Mallorca szállással és repjeggyel Bécsből
Mallorca szállással és repjeggyel Bécsből