4 éj Agadir, Marokkó 4 csillagos hotellel, bécsi indulással

4 éj Agadir, Marokkó 4 csillagos hotellel, bécsi indulással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

14/01/2020ECONOMY
Bécs
Agadir
Ausztria
Wien Schwechat / 13:25
LAUDAMOTION GMBH OE 130 LAUDAMOTION GMBH
4ó 30p Közvetlen
Marokkó
17:55 Inezgane
14/01/2020 18/01/2020

Agadir

A városról

A marokkói Miaminak is nevezett, modern Agadir igazi családi úti cél. Látogatói leginkább az Agadir-öböl 10 kilométer hosszan elnyúló, széles, finom homokos és sekély vizű tengerpartja miatt érkeznek: a lassan mélyülő víz kisgyerekekkel is kiváló választás. Ha pihenésre vágysz, jó pár napot eltölthetsz úgy, hogy ki sem mozdulsz az üdülőövezetből, vagyis a strand és a szállodasor között ingázol, amelyeket elegáns sétány választ el egymástól. Ha elunod a strandolást, elkirándulhatsz Agadir 16. századi erődjébe (kasbah), megnézheted a város nagymecsetét és bazárját, vagy választhatsz a turistákra szabott széles programkínálatból, például teve- vagy quad túrát, esetleg tengeri horgászkirándulást. Ha a legendás Marrakeshez, Fezhez vagy Mekneshez viszonyítod, Agadir modern – a nagy 1960-as földrengés miatt szinte teljesen újjáépített – városa nem a legizgalmasabb pontja az országnak, de itt is el lehet kezdeni az ismerkedést a sokoldalú marokkói konyhával, a színpompás fűszerekkel, nem utolsó sorban pedig Agadir környéke a világ legértékesebb olaja, az argánolaj termelésének központja.

Bővebb információ

Hotel Adrar Agadir

50%
  • A központtól 2,3 km-re van
  • Boulevard mohamed 5, 80000, agadir, morocco, Agadir
In the vicinity of the beach lies the hotel Adrar Hotel. The hotel has a 24h reception, Wi-Fi, a shop, parking spaces as well as a TV lounge with satellite TV. Outside there is a children's pool. Furthermore, you can relax outdoors on the sun terrace...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 4 éjszaka

18/01/2020ECONOMY
Agadir
Bécs
Marokkó
Inezgane / 18:05
LAUDAMOTION GMBH OE 131 LAUDAMOTION GMBH
4ó 15p Közvetlen
Ausztria
22:20 Wien Schwechat

Áttekintés

4 éj Agadir, Marokkó 4 csillagos hotellel, bécsi indulással
4 éj Agadir, Marokkó 4 csillagos hotellel, bécsi indulással