Hosszú hétvége Rómában

Hosszú hétvége Rómában

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (4 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

17/01/2020ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:35
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
8:10 Ciampino
17/01/2020 20/01/2020

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Hotel Colony

50%
  • A központtól 6,1 km-re van
  • Via monterosi, 18, Roma 00191
Ez az elragadó szálloda itt létesült: Parioli. A város központjától 5. 0 kilométerre fekvő szálláshely egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A legfontosabb szórakozási lehetőségek és a szálloda 3. 0 kilométerre fekszenek egymástól. A...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

20/01/2020ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 7:15
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
8:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Hosszú hétvége Rómában
Hosszú hétvége Rómában