Pisa hosszú hétvége repjeggyel, szállással

Pisa hosszú hétvége repjeggyel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (3 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

28/02/2020ECONOMY
Budapest
Pisa
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:30
Ryanair FR 5023 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
20:15 Pisa
28/02/2020 02/03/2020

Pisa

A városról

Pisába a legtöbben csak a ferde toronyért és a dómért utaznak, pedig az Arno folyó partján fekvő város sokkel több, mint a világ legtöbbet fotózott tornyának otthona. Maga a város is remek program: középkori városközpontja, a folyó Lungarno nevű partja és hídjai, csodaszép műemlékei bőven kínálnak felfedezni valót. De Pisa remek bázis Toszkána bebarangolásához is: az elbűvölő Lucca a szomszédban található, és könnyen elérhető innen Firenze, Siena, San Gimignano és a romatikus Chianti borvidék is. Ha pedig mindez nem lenne elég: Pisától csak egy ugrás a tenger, és a lélegzetelállító Cinque Terre régió is csak egy óra vonatútra van.

Bővebb információ

La Pace

70%
  • A központtól 0,7 km-re van
  • Viale gramsci 14, Pisa 56125
Comfort meets affordability at Sleep Inn Phoenix North making it an excellent choice for your next trip NOTE: The City tax will be paid at the hotel.
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy ECONOMY (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

02/03/2020ECONOMY
Pisa
Budapest
Olaszország
Pisa / 11:10
Ryanair FR 5024 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
12:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Pisa hosszú hétvége repjeggyel, szállással
Pisa hosszú hétvége repjeggyel, szállással