Egy hét Tenerife, KANÁRI-szigetek szállással és repjeggyel

Egy hét Tenerife, KANÁRI-szigetek szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (4 EUR per fő per éj), ami a szálláson fizetendő. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat, vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

13/01/2020ECONOMY
Bécs
Tenerife (Kanári-szigetek)
Ausztria
Wien Schwechat / 6:15
LAUDAMOTION GMBH OE 2600 LAUDAMOTION GMBH
5ó 10p Közvetlen
Spanyolország
10:25 Tenerife Sur Reina Sofia
13/01/2020 20/01/2020

Tenerife (Kanári-szigetek)

A városról

A Kanári-szigetek legnagyobbika, Tenerife igazi turistaparadicsom: fantasztikus klímájának köszönhetően egész évben tart itt a szezon. A legtöbb turista a nap és a tengerpart kedvéért érkezik, és a sziget 269 km. hosszú, változatos partszakaszain minden lehetőség adott is egy tökéletes vízparti nyaraláshoz. Az örök tavasz szigetének is nevezett Tenerife azonban a tenger mellett számtalan egyéb kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A családosok biztosan élvezni fogják a Siam Parkot, amelyet többször is Európa legjobb vízi vidámparkjának választottak, a híres majomparkot és a pingvineket, delfineket, fókákat és bálnákat szerepeltető Loro Parkot. Aki pedig egy-egy napra hajlandó maga mögött hagyni a partok kényelmét, életre szóló emlékeket szerezhet a vulkanikus sziget különleges túraútvonalain. Mászd meg a 3718 méteres Teide vulkánt, csodáld meg a Teide Nemzeti Park pazar sziklaformáit, a lávakitörések lenyűgöző természeti lenyomatait, túrázz szurdokban vagy kajakozz óriás sziklafalak között – az életre szóló élmény garantált.

Bővebb információ

Don Candido Hotel

71%
  • A központtól 16,5 km-re van
  • Calle de portugal 10, Puerto de la cruz 38400
Situated 100m from the center of Puerto de la Cruz, 1.5km from a acuatic park and 2km from the beach. Facilities and services include restaurant, wireless Internet access at the lobby, swimming pool, parking and 24-hour reception.Rooms feature TV, t...
Bővebb információ
  • DOUBLE BASIC (2AD) (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

20/01/2020ECONOMY
Tenerife (Kanári-szigetek)
Bécs
Spanyolország
Tenerife Sur Reina Sofia / 11:00
LAUDAMOTION GMBH OE 2601 LAUDAMOTION GMBH
4ó 55p Közvetlen
Ausztria
16:55 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Tenerife, KANÁRI-szigetek szállással és repjeggyel
Egy hét Tenerife, KANÁRI-szigetek szállással és repjeggyel