3 éj Róma szállással, reggelivel és repjeggyel

3 éj Róma szállással, reggelivel és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (4 EUR per fő per éj), ami a szálláson fizetendő. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat, vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

10/11/2019ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:35
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
8:10 Ciampino
10/11/2019 13/11/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Cesar Palace

69%
  • A központtól 2,7 km-re van
  • Via nomentana, 55, Roma 00161
Ez a szálloda Róma szívében, a híres Porta Pia negyedben, közvetlenül az Aurelianus császár idejében épült ókori városfal mellett található. A közvetlen közelben, a Via Venetón számos lehetőség adódik bevásárlásra, étkezésre és szórakozásra, az Örök...
Bővebb információ
  • TWIN ROOM (1)

  • Kontinentális reggeli

  • 3 éjszaka

13/11/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 8:30
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

3 éj Róma szállással, reggelivel és repjeggyel
3 éj Róma szállással, reggelivel és repjeggyel