Nápoly repjeggyel, szállással

Nápoly repjeggyel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (3 EUR per fő per éj). Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

14/11/2019ECONOMY
Budapest
Nápoly
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:30
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
8:10 Capodichino
14/11/2019 19/11/2019

Nápoly

A városról

Dél-Olaszország központján sokan csak átrohannak az Amalfi-part híres üdülőhelyei felé, pedig Nápolynál kevés szórakoztatóbb helyet találni Európában. Aki értékeli a kulináris élményeket, vevő a vidám káoszra, a legkeskenyebb kanyarokban is száguldó Vespákra és a zsúfolt tereket átitató piaci hangulatra, egészen biztosan megtalálja itt a számítását. De mindez csak Nápoly egyik arca. A város sziklás tengerpartja és elegáns parti sétánya békés napozásra és sétákra kiváló terep – szinte bármikor, hiszen az átlaghőmérséklet pedig még a hidegebb hónapokban is gyakran húsz fok körül van. A luxusbutikokkal teli, pompás Vomero negyedből, ahogy a dimbes-dombos belváros más magaslatairól is jól látható a Vezúv, a világtörténelem egyik legismertebb, mai napig működő vulkánja. Ide néhány euróért, egy óra alatt kirepít a Cicumvesuviana nevű elővárosi vasút, és innen érhető el Pompei híres romvárosa is: a kirándulás már a Nápolyi-öböl mesés látványáért is megéri.

Bővebb információ

Colombo

72%
  • A központtól 0,2 km-re van
  • Via nolana 35, 35, Napoli 80142
Nápoly óvárosának szívében, a Porta Nolanától mindössze pár lépésre fekszik ez a szálloda. A közelben található tömegközlekedési kapcsolatoknak köszönhetően a város többi része is könnyen megközelíthető. A vendégek könnyedén felfedezhetik a város főb...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 5 éjszaka

19/11/2019ECONOMY
Nápoly
Budapest
Olaszország
Capodichino / 22:40
Wizz Air W6 2360 Wizz Air
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
(+1 ) 0:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Nápoly repjeggyel, szállással
Nápoly repjeggyel, szállással