Barcelona hosszú hétvége repjeggyel, szállással

Barcelona hosszú hétvége repjeggyel, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. rdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

23/11/2019ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:00
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 35p Közvetlen
Spanyolország
22:35 Barcelona El Prat
23/11/2019 26/11/2019

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Hotel Ciutat de Sant Adria

70%
  • A központtól 6,4 km-re van
  • Calle de santa caterina 38, Sant adria de besos 08930
This 2 star hotel is located in the city centre of Sant Adria De Besos. It is a short drive away from the Anis del mono factory and the nearest station is Artigues. The Hotel has a coffee shop. All 24 rooms are equipped with hairdryer and air conditi...
Bővebb információ
  • FULL SIZE BED (1 BIG BED) (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

26/11/2019ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 9:20
Wizz Air W6 2376 Wizz Air
2ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
12:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona hosszú hétvége repjeggyel, szállással
Barcelona hosszú hétvége repjeggyel, szállással