2 éjszaka Rómában repülővel és szállással

2 éjszaka Rómában repülővel és szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (4 EUR per fő per éj), ami a szálláson fizetendő. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Egy jó szállást választottunk, de a foglalás során választhatsz olcsóbbat, vagy drágábbat is. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

24/09/2019ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 13:10
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
14:55 Ciampino
24/09/2019 26/09/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

San Giusto

62%
  • A központtól 4,2 km-re van
  • Piazza bologna, 58, Rome 00162
Ez a kedves szálloda itt található: Piazza Bologna. A város központjától alig 1000 méterre található birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Az utazók mindössze 3. 0 kilométert kell utazzanak a repülőtérig. A hotel összesen 70 ott...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 2 éjszaka

26/09/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 13:50
Ryanair FR 8418 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

2 éjszaka Rómában repülővel és szállással
2 éjszaka Rómában repülővel és szállással