Barcelona 4 éjszaka szállással, budapesti indulással

Barcelona 4 éjszaka szállással, budapesti indulással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (1 EUR per fő per éj). Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valemilyen problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

29/09/2019ECONOMY
Budapest
Barcelona
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:00
Ryanair FR 8393 Ryanair
2ó 40p Közvetlen
Spanyolország
12:40 Barcelona El Prat
29/09/2019 03/10/2019

Barcelona

A városról

Katalónia különleges fekvésű fővárosa a legjobbat hozza ki az emberből, és nagy dolgokra ihlet – mondják. Elég csak Antoni Gaudi kivételes épületeire vagy a városhoz köthető festő-sztárok, Pablo Picasso, Salvador Dalí és Joan Miró munkáira gondolni, amelyeket egyébként nemcsak kulturális élményként de minden elképzelhető szuvenír formájában is magunkévá tehetünk Barcelonában. Az utazáshoz persze nem kell ilyen magasztos indok. Csak evéssel, sőt csak az elképesztő színekben és illatokban úszó piacokon bármennyi időt el lehet tölteni: az ételkultúráról elég sokat elmond, hogy a Budapestnél kicsit kisebb Barcelonában húsznál több étteremnek van Michelin csillagja. Ugyanennyire indokolt, ha valakit a világ egyik legmenőbb fociklubja, az FC Barcelona, annak Camp Nou stadionja és relikviagyűjteménye csábít ide. Akármi vigyen is Barcelonába, verhetetlen dolog a turistáskodás fáradalmait a világ egyik legjobbjának választott városi tengerpartján kiheverni, vagy bevenni a pezsgő barcelonai éjszakát. A bárokban 10 után, de inkább éjfél körül indul be igazán az élet, szünnap pedig nincs: a barcelonai hétvége hétfőn kezdődik.

Bővebb információ

Lami

75%
  • A központtól 7,4 km-re van
  • Carrer de laurea miro, 278, Esplugues de llobregat 08950
Ez a vonzó, a katalán főváros, Barcelona Esplugues de Llobregat külvárosában található zsebbarát szálláshely kiváló ár-érték aránnyal és 24 órás recepcióval várja az utazókat. A legközelebbi metrómegálló egy rövid sétára található, onnan pedig könny...
Bővebb információ
  • TWIN (2 BEDS) (1)

  • Csak szoba

  • 4 éjszaka

03/10/2019ECONOMY
Barcelona
Budapest
Spanyolország
Barcelona El Prat / 9:20
Wizz Air W6 2376 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
11:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Barcelona 4 éjszaka szállással, budapesti indulással
Barcelona 4 éjszaka szállással, budapesti indulással