Egy hét Málta bécsi indulással október 18-25

Egy hét Málta bécsi indulással október 18-25

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő 0.5 EUR per fő per éj. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

18/10/2019ECONOMY
Bécs
Málta
Ausztria
Wien Schwechat / 5:35
Wizz Air W6 2819 Wizz Air
2ó 10p Közvetlen
Málta
7:45 Luqa
18/10/2019 25/10/2019

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Mavina Hotel & Apartments

70%
  • A központtól 8,9 km-re van
  • Triq il-fliegu,, Qawra st. paul´s bay SPB1403
A népszerű Mavina Hotel & Apartments kiváló helyen, Bugibba és Qawra központjának közelében található. A szállodától mindössze egy rövid távolságra található a tengerparti sétány, ahol számos étterem, kioszkok, üzletek, kávézók, kaszinó, nemzeti akvá...
Bővebb információ
  • TWIN (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

25/10/2019ECONOMY
Málta
Bécs
Málta
Luqa / 8:20
Wizz Air W6 2820 Wizz Air
2ó 15p Közvetlen
Ausztria
10:35 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Málta bécsi indulással október 18-25
Egy hét Málta bécsi indulással október 18-25