Egy hét Zakynthos Bécs indulással októberben

Egy hét Zakynthos Bécs indulással októberben

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő 1 EUR per fő per éj. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

11/10/2019ECONOMY
Bécs
Zakynthos
Ausztria
Wien Schwechat / 13:20
LAUDAMOTION GMBH OE 9232 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Görögország
16:30 Zakynthos International Airport
11/10/2019 18/10/2019

Zakynthos

A városról

Zakynthos, Zákintosz avagy Zante nem véletlenül az egyik legdivatosabb görög sziget. Könnyen bejárható, remek strandjai vannak, és aki nyugalmat keres, ugyanúgy megtalálja itt a számítását, mint az, akinek a vakáció inkább bulizást jelent. A legdélebbre eső jón sziget partjai nemcsak csodaszépek, de szokatlanul változatosak is: keleti, déli partjait inkább sekély vízű, homokos fürdőhelyek szegélyezik, míg északon és nyugaton lenyűgöző sziklaalakzatok öbleiben húzódnak meg a több fáradsággal megközelíthető, de a ráfordítást bőven megháláló, kristálytiszta vízű, világszép öblök. A sziget autóval kényelmesen körbejárható. A legnagyobb turistaközpont, Laganas környéke nemcsak remek fürdőző és bulizó hely, de alkalmas búvárkodásra, és teknőslesre is benevezhetsz innen. A keleti part másik üdülőközpontja Tsilivi, amelynek közelében nyugodt, csendes partszakaszokat találsz, ha elvonulnál a nyüzsgés elől. A sziget nyugati oldalán pedig Európa egyik legjobb strandja, a mesés Porto Limnionas türkiz öble vár. A csapadékos télnek köszönhetően görög viszonylatban kifejezetten zöld, virágos Zakynthos nemcsak főszezonban, hanem már kora tavasztól vonzó célpont.

Bővebb információ

Laganas Dreams 2

  • A központtól 8,0 km-re van
  • Laganas,, Zakynthos 29092
Ez az otthonos szálloda megtalálható: Laganas. A nyilvános helyiségekben Wi-Fi internetkapcsolat is igénybe vehető. A recepció nincs éjjel-nappal nyitva. Ebben az ingatlanban kiságy nem áll a vendégek rendelkezésére. Az épületbe háziállat nem hozható...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

18/10/2019ECONOMY
Zakynthos
Bécs
Görögország
Zakynthos International Airport / 16:55
LAUDAMOTION GMBH OE 9233 LAUDAMOTION GMBH
2ó 10p Közvetlen
Ausztria
18:05 Wien Schwechat

Áttekintés

Egy hét Zakynthos Bécs indulással októberben
Egy hét Zakynthos Bécs indulással októberben