8 nap Cipruson repülővel és szállással

8 nap Cipruson repülővel és szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod. Érdemes nálunk foglalni, mert: nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha problémád adódik az utazás alatt.

Részletes útiterv

22/10/2019ECONOMY
Budapest
Páfosz
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:20
Ryanair FR 3330 Ryanair
2ó 50p Közvetlen
Ciprus
10:10 Pafos Intl
22/10/2019 29/10/2019

Páfosz

A városról

A napfényes Ciprus délnyugati partvidékén fekvő Páfosz (Paphos) remek mediterrán üdülőhely, ahol a strandolás szerelmesei ugyanúgy megtalálják a számításukat, mint azok, akik városnézést és történelmi emlékhelyeket is szeretnek beiktatni nyaraláskor. A mintegy 3000 éves múltra visszatekintő város, amely 2017-ben Európa kulturális fővárosa is volt, igazi turistaközpont parti sétánnyal, tavernákkal, bárokkal. A környéken találod Ciprus egyik legjobb strandját, a tökéletesen kiépített, hatszáz méter hosszan elnyúló, fehér homokos és fehér mészkő sziklákkal körülvett, sekély vizű Korall-öblöt (Coral Bay), amely gyerekekkel is ideális helyszín. Páfosz városa egyedülálló régészeti látnivalóiról híres. Archeológiai parkja az UNESCO világörökség része: akár egész napos program is lehet bebarangolni az itt található görög színházat, a bizánci templom maradványait, a királysírokat, végignézni a római villák romjainak gyönyörű mozaikpadlóit.

Bővebb információ

Sunny Hill

80%
  • A központtól 4,5 km-re van
  • 18, αvenue grivas digenis, chloraka p.o. box 60317,, Paphos N/A
Ez az elragadó apartman itt létesült: Paphos. A város központjától alig 500 méterre épült apartman minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legközelebbi tömegközlekedési megállók és a birtok gyalogos távolságra vannak egymástól. Az aláb...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ STANDARD (1)

  • Önellátás

  • 7 éjszaka

29/10/2019ECONOMY
Páfosz
Budapest
Ciprus
Pafos Intl / 17:20
Ryanair FR 3331 Ryanair
2ó 50p Közvetlen
Magyarorszag
19:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

8 nap Cipruson repülővel és szállással
8 nap Cipruson repülővel és szállással