4 nap Amszterdam szállással és repülővel

4 nap Amszterdam szállással és repülővel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a szálláson fizetendő. Érdemes nálunk foglalni mert: Nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást; Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért amit nálunk vásárolsz; Éjjel-nappal hívhatsz minket ha valami problémád van az utazás alatt.

Részletes útiterv

06/12/2019ECONOMY
Budapest
Amszterdam
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:25
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 15p Közvetlen
Hollandia
14:40 Schiphol
06/12/2019 09/12/2019

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Hotel Central Park

68%
  • A központtól 3,1 km-re van
  • Waldeck pyrmontlaan 9, Amsterdã 1075 BT
Located in Amsterdam (Amsterdam South), Hotel Central Park is steps from Vondelpark and a 3-minute drive from Van Gogh Museum. This hotel is 1.8 mi (2.8 km) from Rijksmuseum and 2.1 mi (3.4 km) from Heineken Experience. Enjoy recreation amenities su...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

09/12/2019ECONOMY
Amszterdam
Budapest
Hollandia
Schiphol / 8:15
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 nap Amszterdam szállással és repülővel
4 nap Amszterdam szállással és repülővel