5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből

5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

28/09/2019ECONOMY
Debrecen
Párizs
Magyarorszag
Debrecen / 18:30
Wizz Air W6 7867 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Franciaország
21:05 Beauvais-Tille
28/09/2019 03/10/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Sejours Et Affaires Ivry

60%
  • A központtól 4,9 km-re van
  • Jean jacques rousseau, 4, Ivry sur seine 94200
Near the Paris docks and the Bercy complex, the Paris - Ivry aparthotel welcomes you for your business or leisure stay. The nearby multiplex cinema, the Palais des Sports and the François Mitterrand Library will entertain you while the restaurants in...
Bővebb információ
  • STUDIO (2 PERSONS) NON REFUNDABLE (1)

  • Csak szoba

  • 5 éjszaka

03/10/2019ECONOMY
Párizs
Debrecen
Franciaország
Beauvais-Tille / 21:35
Wizz Air W6 7868 Wizz Air
2ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Debrecen

Áttekintés

5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből
5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből