5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből

5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

28/09/2019ECONOMY
Debrecen
Párizs
Magyarorszag
Debrecen / 18:30
Wizz Air W6 7867 Wizz Air
2ó 35p Közvetlen
Franciaország
21:05 Beauvais-Tille
28/09/2019 03/10/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Sejours Et Affaires Ivry-Sur-Seine

60%
  • A központtól 4,9 km-re van
  • 4 rue jean-jacques rousseau, Ivry-sur-seine 94200
A(z) Séjours & Affaires Paris-Ivry Ivry-sur-Seine városában található, a(z) Nemzeti könyvtár és a(z) Notre Dame-székesegyház közelében A(z) Séjours & Affaires Paris-Ivry Ivry-sur-Seine városában található, a(z) Nemzeti könyvtár és a(z) Notre Dame-sz...
Bővebb információ
  • STUDIO (2 PERSONS) NON REFUNDABLE (1)

  • Csak szoba

  • 5 éjszaka

03/10/2019ECONOMY
Párizs
Debrecen
Franciaország
Beauvais-Tille / 21:35
Wizz Air W6 7868 Wizz Air
2ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Debrecen

Áttekintés

5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből
5 éjszaka Párizs repjeggyel, szállással Debrecenből