4 nap Rómában repülővel és szállással

4 nap Rómában repülővel és szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (4 EUR per fő per éj), ami a szálláson fizetendő. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

26/11/2019ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
7:55 Ciampino
26/11/2019 29/11/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Colony Hotel

50%
  • A központtól 6,1 km-re van
  • Via monterosi, 18, Róma 00191
Róma (Tor di Quinto) egy jó elhelyezkedésű pontján található ez a helyi Colony Hotel, mely egy 10 perces autóútra található olyan helyektől, mint pl. Ponte Milvio vagy Foro Italico. Ez a helyi hotel kb. 3,9 km-re található Auditorium Parco della Mus...
Bővebb információ
  • Twin/Double room (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

29/11/2019ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 13:50
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
15:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 nap Rómában repülővel és szállással
4 nap Rómában repülővel és szállással