4 nap Amszterdam szállással, repülőjeggyel

4 nap Amszterdam szállással, repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

22/11/2019ECONOMY
Budapest
Amszterdam
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:25
easyJet U2 7916 easyJet
2ó 15p Közvetlen
Hollandia
14:40 Schiphol
22/11/2019 25/11/2019

Amszterdam

A városról

Amszterdam mindig jó ötlet. Jobb időben mintha az egész város kiköltözne az utcára: a csatornapartok és a város idilli parkjai azonnal megtelnek piknikező, kávézgató, sütögető polgárokkal és turistákkal: itt egyebek mellett legális a szabad téri barbecue is. Ha pedig kicsit rosszabbra fordul az idő, várnak a pompás – az elmúlt években teljesen felújított és 21. századi igényekre szabott – múzeumok, mint a Rijksmuseum vagy a Van Gogh Múzeum, az izgalmas modern galériák, a szebbnél szebb kis üzletek és persze a kihagyhatatlan virágpiac. Bár a holland konyha nem szolgál sok említésre méltóval, palacsintában nagyon jók; a híres hétvégi piacon, a Albert Cuypmarkton pedig még a frissen készült, ropogós stroopwafelt is megkóstolhatod. A város komoly kozmopolita hagyományainak köszönhetően pedig remek egzotikus éttermek és büfék, elegáns és trendi kávézók és bisztrók várnak a kizárólag Hollandiában elképzelhető coffee shopok mellett.

Bővebb információ

Ozo Hotel

70%
  • A központtól 8,1 km-re van
  • Karspeldreef 2, Ámsterdam 1101CJ
With a stay at Ozo Hotel in Amsterdam (Zuidoost), you'll be within a 5-minute drive of Ziggo Dome and Johan Cruyff Arena. This 4-star hotel is 0.7 mi (1.2 km) from AFAS Live and 6 mi (9.6 km) from Artis. Enjoy recreational amenities such as a fitnes...
Bővebb információ
  • Twin room - De Luxe (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

25/11/2019ECONOMY
Amszterdam
Budapest
Hollandia
Schiphol / 8:15
easyJet U2 7915 easyJet
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
10:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 nap Amszterdam szállással, repülőjeggyel
4 nap Amszterdam szállással, repülőjeggyel