10 nap Tajvan, Tajpej 4 csillagos szállással és repülővel Bécsből

10 nap Tajvan, Tajpej 4 csillagos szállással és repülővel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

15/10/2019ECONOMY

Bécs

Taipei

Ausztria
Wien Schwechat / 13:30
Air China CA 842 Air China
16ó 15p 1 átszállás - Capital Intl (3ó 45p)
Tajvan
(+1) 11:45 Taoyuan Intl
16/10/2019 25/10/2019

Taipei

A városról

Taipei is the largest city and the capital of Taiwan. Surrounded by the Xueshan Range and the Datun mountains, Taipei is rich in everything, from scenery to culture to good food. Taipei is a cosmopolitan and vibrant city with a perfect blend of Chinese and western culture. The city is filled with temples, parks, memorials, and modern buildings that can be endlessly explored. Taipei is a huge city with many things to see. Some of the city’s main attractions include the Shi Lin night market, the National Palace Museum, the Da-an Forestry Park, Mt. Yang-ming, the Hot Springs in Bei-tou, the Taipei 101 building, the CKS Memorial Hall, the Longshan Temple and the remaining City Gates. Taipei is a buzzing and exciting city that has a lot to offer, but is also the perfect base to explore the rest of the country. Taiwan is a land of beautiful mountains, deep gorges, white sandy beaches, lush forests and national parks, not to mention ornate temples and offshore islands.

Bővebb információ

Beauty Hotels Taipei - Hotel Bfun

76%
  • A központtól 1,6 km-re van
  • 2f, no. 9, lane 259, linsen north riad, Taipei
- Szállás helye A(z) Beauty Hotels Taipei - Hotel Bfun Taipei belvárosában helyezkedik el. A szálláshelytől mindössze pár percre található a(z) Lin-Sen park és a(z) See-Join Bábszínház. Ez a(z) szálloda a(z) Csang Kaj-sek Emlékcsarnok és a(z) Tajpe...
  • Twin room (1)

  • szoba reggeli

  • 9 Éjszakák száma

25/10/2019ECONOMY

Taipei

Bécs

Tajvan
Taoyuan Intl / 13:00
Air China CA 186 Air China
23ó 50p 1 átszállás - Capital Intl (10ó 25p)
Ausztria
(+1) 6:50 Wien Schwechat

Áttekintés

10 nap Tajvan, Tajpej 4 csillagos szállással és repülővel Bécsből
10 nap Tajvan, Tajpej 4 csillagos szállással és repülővel Bécsből