5 nap Alicante budapesti indulással, szállással

5 nap Alicante budapesti indulással, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

25/11/2019ECONOMY

Budapest

Alicante

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 19:20
Wizz Air W6 2387 Wizz Air
3ó 10p Közvetlen
Spanyolország
22:30 Alicante
25/11/2019 29/11/2019

Alicante

A városról

Situated on the popular Costa Blanca, tourists keep coming to Alicante, probably because it remains so unscathed by their presence. A beautiful, well-planned city, Alicante is the surprise of the southern coast. Beyond polished pedestrian pavements lie the crowded streets of the old city at the foot of an imposing castle. With drawbridges, moats, tunnels, and secret passageways, the Castillo de Santa Barbara is not just another castle, it is one of the largest medieval fortresses in Spain, offering panoramic views of the city and the coast. The Cathedral of San Nicolas de Bari is typical of the severe Renaissance architectural styles in Spain and has a nice cloister with intricately carved doors. Alicante has some of the best nightlife in the region. El Puerto and El Barrio are among some of the liveliest spots in the city come evening but the Esplanada is more popular during the summer, as are the kiosks along Postiguet and San Juan beaches. With beautiful sandy beaches, a long waterfront and mild and pleasant climate this city has a truly Mediterranean air.

Bővebb információ

Goya

62%
  • A központtól 1,2 km-re van
  • Calle maestro breton, 19, Alicante 03004
A bájos tengerparti szálloda Alicante felújított üdülőközpontjának szívében helyezkedik el, alig pár perc sétára a legközelebbi homokos strandtól, ahol a vendégek vízi sportokat próbálhatnak ki, vagy egyszerűen csak pihenhetnek a napsütésben. A hotel...
  • Két külön ágy vagy franciaágy 2 SZEMÉLYES (1)

  • Csak szoba

  • 4 Éjszakák száma

29/11/2019ECONOMY

Alicante

Budapest

Spanyolország
Alicante / 23:10
Wizz Air W6 2388 Wizz Air
2ó 55p Közvetlen
Magyarorszag
(+1) 2:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

5 nap Alicante budapesti indulással, szállással
5 nap Alicante budapesti indulással, szállással