5 nap Velence szállással és repülőjeggyel

5 nap Velence szállással és repülőjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

15/06/2019ECONOMY

Budapest

Velence

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 12:30
Ryanair FR 5045 Ryanair
1ó 25p Közvetlen
Olaszország
13:55 Treviso
15/06/2019 19/06/2019

Velence

A városról

Velencéhez semmi nem fogható. A lagúnára épült, páratlanul gazdag város évszázadok óta vonzza a művészeket, kereskedőket, tudósokat és persze a turistákat. Nevezték a legromantikusabbnak, az Adria királynőjének és a legfenségesebbnek (La Serenissima), és aki Velencébe látogat, hamar ráérez, hogy miért – még akkor is, ha ma már évente mintegy 15 millió turistatársával kell osztoznia az élményen. Ikonikus nevezetességeit, a Szent Márk teret és a Szent Márk Bazilikát, a Dózse-palotát, a Sóhajok hídját, a Canale Grandét vagy a Rialto hidat egyszer élőben kell látni, ahogy a gótika és a reneszánsz építészet mindenütt jelen lévő remekeit is. Két nevezetesség között bátran kanyarodj le a szűk sikátorokba: ha szerencséd van, kis időre még a tömeget is elkerülheted, és előbb-utóbb biztosan visszakeveredsz valamelyik főbb útvonalra. Ne hagyd ki a Rialto piacait, ahol a híres halpiacot, Campo della Pescariát is megtalálod. Kóstold meg fekete, tintahalas spagettit, vagy ha óvatosabb vagy, a helyi szendvicset, a tramezzinót, és keresd meg a kedvenc kávézódat. Nem lesz nehéz dolgod: a velenceiek a kávéról is mindent tudnak, hiszen Európában itt nyíltak először kávéházak a 17. században.

Bővebb információ

Vienna

60%
  • A központtól 9,9 km-re van
  • via rizzardi, 54, Venezia 30175
Ez a meleg közösségnek ideális választást kínáló, kényelmes szálloda alább található: Venice. Az alábbi szálláshelyen összesen 63 lakótéri egység található: Vienna A(z) 2010. évben a szálláshelyet teljesen átalakították. Az üzleti ügyben utazók igény...
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 4 Éjszakák száma

19/06/2019ECONOMY

Velence

Budapest

Olaszország
Treviso / 16:20
Ryanair FR 5046 Ryanair
1ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
17:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

5 nap Velence szállással és repülőjeggyel
5 nap Velence szállással és repülőjeggyel