Kezdőlap
Hosszú hétvége Párizsban, szállással és repjeggyel

Hosszú hétvége Párizsban, szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

25/10/2019 ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Franciaország
9:05 Beauvais-Tille
25/10/2019 28/10/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Hôtel De Bordeaux

64%
  • A központtól 2,0 km-re van
  • 100 rue du faubourg saint denis, París 75010
Párizs Párizs városközpontja környékén található ez a helyi Hôtel De Bordeaux, mely kb. 10 perc sétára esik olyan helyektől, mint pl. Grands Boulevards (Nagy sugárút) vagy Saint-Martin-csatorna. Ez a helyi hotel kb. 0,9 km-re található Folies Bergèr...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

28/10/2019 ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 13:25
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Hosszú hétvége Párizsban, szállással és repjeggyel
Hosszú hétvége Párizsban, szállással és repjeggyel