8 nap Portugália, Porto Budapestről

8 nap Portugália, Porto Budapestről

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

07/05/2019ECONOMY
Budapest
Porto
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:20
Wizz Air W6 2395 Wizz Air
3ó 40p Közvetlen
Portugália
18:00 Porto
07/05/2019 14/05/2019

Porto

A városról

Situated on a dramatic valley cut by River Douro, Porto is known for the beauty of its building and the sweet taste of is wine. The hub of the city is Avenida dos Aliados, a wide avenue encircle by Praça General H. Delgado and Praça da Liberdade. Nonetheless, the most alluring part of the city is Ribeira, the river district and a Unesco World Heritage Site, where three of Europe’s most graceful bridges span the gorge. Busy Praça da Liberdade and the adjoining Avenida dos Aliados make up the centre of town, where statues stand in the centre of busy mosaic walkways. Nearby rises Porto’s great cathedral, a colossal, fortified Romanesque structure whose heavy granite foundations, thick walls and tiny windows enclose a gloomy interior. The Ribeira stretches along the river, skirted by a wonderful quay filled with shops and restaurants. Porto’s most characteristic monument, the ornate Torre dos Clérigos, offers a panorama of the city from atop its 240 steps. No visit to Porto would be complete without a stop at some of the many bodegas, wine lodges, where port is stored and bottled. And a visit to the amazing Lello library with its spiral staircase, is a must see as well, even if you are not a Harry Potter’s fan.

Bővebb információ

Star Inn Porto

70%
  • A központtól 3,1 km-re van
  • Rua senhora do porto, 930, Ramalde 4250-452
Ez a kedves szálloda a következő helyen található: Porto. A hotel összesen 206 otthonos hálószobával rendelkezik. Azok, akik ebben a létesítményben szállnak meg, a Wi-Fi hozzáférésnek köszönhetően mindig naprakészek maradhatnak. Mivel ez az ingatlan...
Bővebb információ
  • Double room (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

14/05/2019ECONOMY
Porto
Budapest
Portugália
Porto / 18:35
Wizz Air W6 2396 Wizz Air
3ó 25p Közvetlen
Magyarorszag
23:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

8 nap Portugália, Porto Budapestről
8 nap Portugália, Porto Budapestről