8 nap Capri budapesti indulással, szállással

8 nap Capri budapesti indulással, szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

30/05/2019ECONOMY

Budapest

Capri

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 15:20
Ryanair FR 4090 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Olaszország
17:00 Capodichino
30/05/2019 06/06/2019

Capri

A városról

Capri is a beautiful picturesque escape situated 5 km from mainland Italy in the Bay of Naples. It is a celebrated beauty spot and coastal resort since the days of the emperors. It is a very popular destinations due to what it has to offer and that is its rural charm, slow pace of life and memorable views. Capri has constant sunshine and enjoys it's well deserved reputation as a Garden of Eden. Capri town is the main settlement on the island and is reachable via a funicular railway that runs from the dock in Marina Grande. The town's main square, Piazza Umberto, is a busy central area that contains a few shops, cafes and restaurants and is where the funicular railway terminates. Surrounding the square are the ''Torre dell'Orologio'', or Clock Tower and the islands main church, San Stefano. Anacapri is the islands second largest settlement and lies a couple of miles west of Capri town. Anacapri offers visitors many art and craft shops and also the chance to enjoy a trip on a chair lift up to the summit of Mount Solaro.

Bővebb információ

Hotel Casa Caprile

60%
  • A központtól 0,7 km-re van
  • Via follicara 9-11, 80071 capri, Capri 80071
Property Location Located in Anacapri, Hotel Casa Caprile is within a 15-minute drive of Villa San Michele and Blue Grotto. This hotel is 3 mi (4.9 km) from Piazzetta Capri and 4 mi (6.5 km) from Marina Grande.Rooms Make yourself at home in one of t...
  • Twin/Double room (1)

  • szoba reggeli

  • 7 Éjszakák száma

06/06/2019ECONOMY

Capri

Budapest

Olaszország
Capodichino / 17:25
Ryanair FR 4089 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
19:05 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

8 nap Capri budapesti indulással, szállással
8 nap Capri budapesti indulással, szállással