2 teljes nap Milánó 4 csillagos szállással, repjeggyel

2 teljes nap Milánó 4 csillagos szállással, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Ügyelj, hogy odaútra reggeli, visszaútra esti járat legyen kiválasztva.

Részletes útiterv

06/09/2019ECONOMY
Budapest
Milánó
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:15
Ryanair FR 8411 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Olaszország
7:50 Bergamo Orio Al Serio
06/09/2019 07/09/2019

Milánó

A városról

Milánóba a divat, a gótika és a foci rajongóinak is el kell zarándokolniuk legalább egyszer. Nem baj, ha kényelmes vagy: Milánóban szinte minden, ami építészeti szempontból fontos, egyetlen kis területre: a dómra és a közvetlen környezetére koncentrálódik. A fehérben ragyogó milánói dóm a világ harmadik legnagyobb katolikus temploma: az építkezés ötszáz éven át tartott, és igazi különlegessége, hogy a tetejére is fel lehet menni. Komoly túrákra készülj viszont, ha a divat a szenvedélyed : a városban a világ egyik legrégebbi bevásárlóközpontja, a Galleria Vittorio Emanuele II mellett egy tucat bevásárlóutca és az összes valamire való márka várja, hogy otthagyd a spórolt pénzed. Milánóban tökéletes a kávé, és jó helyen jársz akkor is, ha elsősorban a gasztronómia érdekel: a híres milánói aperitivónak még Olaszországban sincs kihívója.

Bővebb információ

Best Western Antares Hotel Concorde

80%
  • A központtól 5,1 km-re van
  • Viale monza, 132, Milano 20127
A szálloda a Corso Buenos Aires közelében helyezkedik el, ami Európa egyik legtöbb üzletét tömörítő utcája, és közel van az a metróállomás is, ahonnan könnyen elérhetők a Montenapoleone és a Via Della Spiga világhírű üzletei. Az előcsarnokban különle...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 1 Éjszakák száma

07/09/2019ECONOMY
Milánó
Budapest
Olaszország
Bergamo Orio Al Serio / 22:25
Ryanair FR 8412 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

2 teljes nap Milánó 4 csillagos szállással, repjeggyel
2 teljes nap Milánó 4 csillagos szállással, repjeggyel