Hosszú hétvége Rómában

Hosszú hétvége Rómában

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (3 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

31/05/2019ECONOMY

Budapest

Róma

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 6515 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
8:30 Ciampino
31/05/2019 03/06/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Anacapri Hotel

  • A központtól 2,2 km-re van
  • Via magenta 13, Rome 00185
- Overview The Anacapri offers to the guests a confortable and cheap stay in the Eternal City. The Hotel Anacapri is infact particularly cheap, above all during the high season, in comparison to other hotels of same class. Check in is at Capri Hotel...
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

03/06/2019ECONOMY

Róma

Budapest

Olaszország
Ciampino / 9:10
Ryanair FR 6516 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Hosszú hétvége Rómában
Hosszú hétvége Rómában