Kezdőlap
3 nap nyáron Párizsban szállással és repjeggyel

3 nap nyáron Párizsban szállással és repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

30/06/2019 ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p 0 PC Közvetlen
Franciaország
9:05 Beauvais-Tille
30/06/2019 03/07/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Sejours Et Affaires Ivry

66%
  • A központtól 4,9 km-re van
  • Jean jacques rousseau, 4, Ivry sur seine 94200
Near the Paris docks and the Bercy complex, the Paris - Ivry aparthotel welcomes you for your business or leisure stay. The nearby multiplex cinema, the Palais des Sports and the François Mitterrand Library will entertain you while the restaurants in...
Bővebb információ
  • STÚDIÓ 2 SZEMÉLYES (1)

  • Csak szoba

  • 3 éjszaka

03/07/2019 ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 13:25
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

3 nap nyáron Párizsban szállással és repjeggyel
3 nap nyáron Párizsban szállással és repjeggyel