Hosszú hétvége Máltán

Hosszú hétvége Máltán

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

21/06/2019ECONOMY
Budapest
Málta
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 16:25
Ryanair FR 2277 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Málta
18:45 Luqa
21/06/2019 24/06/2019

Málta

A városról

Málta Európa legnaposabb országa, és mivel éves nappali átlaghőmérséklete 23 fok körül mozog, egész évben remek célpontja a napimádóknak, a szörfösöknek és búvárkodóknak. Tévedés azonban azt hinni, hogy itt csak napozni lehet. Dingli meredeken a tengerbe zuhanó, hófehér sziklái vagy a –nemrégiben sajnos a tengerbe omlott – Azúr Ablak környéke remek túrázó helyek, a falakkal körbevett középkori óvárosok pedig itáliai hangulatot varázsolnak a szigetvilágba, ahol, köszönhetően a mediterrán kultúrák évezredes keveredésének, kifejezetten izgalmasan lehet enni-inni és bulizni is. A földközi-tengeri sziget a történelemrajongóknak is sokat tartogat: a világ legősibb templomaival büszkélkedhet, köztük olyanokkal, amelyek az egyiptomi piramisok előtt ezer évvel épültek. A legismertebbek, a Hipogeum, és a Hagar Quim építőinek pontos kiléte a mai napig megoldatlan rejtély, a legenda minden esetre óriásokkal hozza összefüggésbe őket. Málta szimbóluma a tradicionális, tarka halászhajó, a Luzzu, amelynek orrára Osiris szemeit festették. A hiedelem szerint ezek megvédik a halászokat a tengeren. Ha azonban autót bérelnél, hogy a saját tempódban fedezhesd fel a szigetet, készülj fel arra, hogy a brit uralom hagyatékaként a mai napig a „rossz” oldalon közlekednek.

Bővebb információ

Windsor

  • A központtól 6,4 km-re van
  • windsor terrace,, Tas sliema SLM 1854
Ez a kiváló szálloda csak néhány perc gyaloglásra található Sliema sziklás tengerpartjától és csodálatos kereskedelmi központjától. Számtalan bevásárlóhely, hangos bár és étterem található a közelben. A tömegközlekedés és a buszmegálló is könnyen meg...
Bővebb információ
  • Két külön ágy vagy franciaágy STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

24/06/2019ECONOMY
Málta
Budapest
Málta
Luqa / 11:25
Ryanair FR 2278 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
13:45 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Hosszú hétvége Máltán
Hosszú hétvége Máltán