Hosszú hétvége Párizsban

Hosszú hétvége Párizsban

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

27/09/2019ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Franciaország
9:05 Beauvais-Tille
27/09/2019 29/09/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Campanile Porte de Bagnolet

73%
  • A központtól 4,8 km-re van
  • Avenue du general de gaulle, 28, Bagnolet 93541
Ez az elragadó szálloda itt létesült: Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Az épület 274 hálószobából áll. A(z) 2003. évben az ingatlant teljesen felújították. Ez a(z) Campanile Porte de Bagnolet vezetékes és vezeték nélküli internetkapcsolattal is re...
Bővebb információ
  • Standard Room (1)

  • Csak szoba

  • 2 Éjszakák száma

29/09/2019ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 13:25
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Hosszú hétvége Párizsban
Hosszú hétvége Párizsban