5 nap Bari, Puglia nyáron reggelis szállással

5 nap Bari, Puglia nyáron reggelis szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (3 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

24/06/2019ECONOMY

Budapest

Bari

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 11:15
Ryanair FR 5190 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Olaszország
12:45 Bari
24/06/2019 28/06/2019

Bari

A városról

Despite the fact Bari is quite a large modern city it has managed to keep the unique atmosphere of small towns. In this city ancient buildings and strict gothic castles border with new trading centres and restaurants, making Bari even more attractive and elegant. Walk along the narrow streets of the city centre to reach the Cathedral of Bari. Built in the 12th century, its crypt is a triumph of Baroque art. In this labyrinthine streets, another fine example of Baroque architecture stands, the beautiful church San Nicola, built a thousand years ago. Castello Normanno Svevo, which was built in 1132, is one of the most notable sights of the city. The Museum of Archaeology is another place of interest in Bari as excavations in the old part of the city haven’t stopped even now, so the museum constantly gets new exhibits. If daytime is traditionally used for unhurried walks on shady valleys, night turns Bari into one noisy discotheque. Trendy bars, pubs, and clubs are ready to entertain their visitors till dawn.

Bővebb információ

Boston

68%
  • A központtól 1,1 km-re van
  • Via nicolo piccinni, 155, Bari 70122
A szálloda Bariban, elsőrangú helyen, a történelmi városközpont és az üzleti negyed között található, közel a település rengeteg látnivalójához és a tömegközlekedési lehetőségekhez. A csodálatos szálloda meleg vendégszeretettel és kiváló szolgáltatás...
  • Standard Room (1)

  • szoba reggeli

  • 4 Éjszakák száma

28/06/2019ECONOMY

Bari

Budapest

Olaszország
Bari / 13:00
Ryanair FR 5191 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Magyarorszag
14:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

5 nap Bari, Puglia nyáron reggelis szállással
5 nap Bari, Puglia nyáron reggelis szállással