Róma Budapestről reggelis szállással

Róma Budapestről reggelis szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (4 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

26/07/2019ECONOMY

Budapest

Róma

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 6515 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
8:30 Ciampino
26/07/2019 29/07/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Alexis

79%
  • A központtól 4,0 km-re van
  • Via gaeta, 27, Roma 00185
Ez az egyszerű szálloda alább található: Termini Railway Station. A város központjától 541 méterre fekvő szálláshely egy sor helyi látványosságtól gyalogos távolságra van. A vendégek számos tömegközlekedési megállót találhatnak gyalogos távolságon be...
  • Twin room (1)

  • szoba reggeli

  • 3 Éjszakák száma

29/07/2019ECONOMY

Róma

Budapest

Olaszország
Ciampino / 9:10
Ryanair FR 6516 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
10:50 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Róma Budapestről reggelis szállással
Róma Budapestről reggelis szállással