3 napos villámlátogatás Párizsban Budapestről

3 napos villámlátogatás Párizsban Budapestről

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

25/03/2019ECONOMY
Budapest
Párizs
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:35
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 25p Közvetlen
Franciaország
13:00 Beauvais-Tille
25/03/2019 27/03/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Hipotel Paris Buttes-Chaumont

63%
  • A központtól 3,3 km-re van
  • Rue jean baptiste dumay, 7, Paris 75020
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Arr19/20:La Villette-Père Lachaise. Az alábbi szálláshelyen összesen 32 lakótéri egység áll rendelkezésre a vendégek kényelméért: Hipotel Paris Buttes-Chaumont. A minőség iránti folyamatos elkötel...
Bővebb információ
  • Double room (1)

  • Csak szoba

  • 2 Éjszakák száma

27/03/2019ECONOMY
Párizs
Budapest
Franciaország
Beauvais-Tille / 21:45
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
23:55 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

3 napos villámlátogatás Párizsban Budapestről
3 napos villámlátogatás Párizsban Budapestről