5 nap Ibiza szállással és repjeggyel Bécsből

5 nap Ibiza szállással és repjeggyel Bécsből

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

12/05/2019ECONOMY
Bécs
Ibiza (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 19:55
LAUDAMOTION GMBH OE 580 LAUDAMOTION GMBH
2ó 45p Közvetlen
Spanyolország
22:40 Ibiza
12/05/2019 16/05/2019

Ibiza (sziget)

A városról

Once a refuge for artists and flower children, Ibiza is now a summer camp for Europe’s idly affluent who, when wearing anything at all, parade around town in trendy, costly duds. A perpetual frenzy of social activity exists on the city and the island, which you’ll either love or loathe. But party is not all Ibiza has to offer. The town’s captivating whitewashed old quarter, known as Dalt Vila, was declared UNESCO World Heritage site in 1999. Walk up its narrow steep alleys to the cathedral and castle. The view of the walled city and the port is fantastic, especially at sunset. The island capital sits on the southeastern coast and is a charming place full of chic boutiques, fancy bars and an enticing marina lined with yachts and high-end cuisine, as well as the world famous super club Pacha. Ibiza offers endless possibilities for all types of travellers. Whether you’re there to dance till dawn, relax on a beach or take in some culture, Ibiza is a wonderful summer holiday destination.

Bővebb információ

AzuLine Hotel Llevant

60%
  • A központtól 10,0 km-re van
  • Carrer de ramon i cajal, 5, Sant antoni de portmany 07820
Ez az letisztult szálloda megtalálható: San Antonio [Centro]. A város központjától alig 50 méterre található szálláshely minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legfontosabb szórakozási lehetőségek a létesítmény közelében találhatók. A...
Bővebb információ
  • Twin/Double room (1)

  • Csak szoba

  • 4 Éjszakák száma

16/05/2019ECONOMY
Ibiza (sziget)
Bécs
Spanyolország
Ibiza / 14:30
LAUDAMOTION GMBH OE 581 LAUDAMOTION GMBH
2ó 30p Közvetlen
Ausztria
17:00 Wien Schwechat

Áttekintés

5 nap Ibiza szállással és repjeggyel Bécsből
5 nap Ibiza szállással és repjeggyel Bécsből