4 nap Róma szállással

4 nap Róma szállással

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (3 vagy 4 EUR per fő per éj). A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

26/03/2019ECONOMY

Budapest

Róma

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 45p Közvetlen
Olaszország
8:05 Ciampino
26/03/2019 29/03/2019

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Athena

61%
  • A központtól 3,7 km-re van
  • Via ercole pasquali, 3, Rome 00161
Ez a kedves szálloda megtalálható: Piazza Bologna. A város központjától alig 2. 0 kilométerre található létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. Összesen 35 vendégszoba szolgálja a vendégek kényelmét. Ez a hotel ideális a prod...
  • SZOBA KÉT KÜLÖN ÁGGYAL STANDARD (1)

  • Csak szoba

  • 3 Éjszakák száma

29/03/2019ECONOMY

Róma

Budapest

Olaszország
Ciampino / 18:50
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p Közvetlen
Magyarorszag
20:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 nap Róma szállással
4 nap Róma szállással