7 nap MALAGA szállás+repjegy Budapestről

7 nap MALAGA szállás+repjegy Budapestről

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

11/04/2019ECONOMY

Budapest

Malaga

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 18:40
Wizz Air W6 2389 Wizz Air
3ó 40p Közvetlen
Spanyolország
22:20 Malaga
11/04/2019 17/04/2019

Malaga

A városról

Malaga, the birthplace of Picasso, exudes art from every brick. Considered one of the oldest cities in Spain and Europe, this cosmopolitan port is buoyantly modern yet it hangs on to its vast historic past. The palm-lined Paseo el Parque will take you below Alcazaba, a Moorish palace whose fortified walls enclose fragrant gardens and an archaeological museum. The lofty Gibralfaro Castle crowns a nearby hill, with outstanding views of the sprawling city below. Also worth a visit is the Picasso Museum that, aside from an impressive artistic patrimony, offers educational activities and cultural events. Málaga deserves a good night visit: do not miss a good walk along the harbour where traditional fried fish is washed down with cold beer at chiringuitos (beach bars) and enjoy the illuminated Alcazaba, which watches over the city from Mount Gibralfaro.

Bővebb információ

Hostal El Nogal

74%
  • A központtól 4,1 km-re van
  • Avda juan sebastin elcano, 62, Malaga 29017
Ez az egyszerű ifjúsági szálló alább található: Malaga. A város központjától alig 50 méterre található létesítmény minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A legközelebbi strand és a létesítmény 250 méterre fekszik egymástól. A vendégek m...
  • TWIN STANDARD ROOM. (1)

  • Csak szoba

  • 6 Éjszakák száma

17/04/2019ECONOMY

Malaga

Budapest

Spanyolország
Malaga / 20:50
Ryanair FR 2274 Ryanair
3ó 20p Közvetlen
Magyarorszag
(+1) 0:10 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

7 nap MALAGA szállás+repjegy Budapestről
7 nap MALAGA szállás+repjegy Budapestről