Párizs, Roland Garros: repülőjegy, szállás és belépő a francia nyílt teniszbajnokságra

Párizs, Roland Garros: repülőjegy, szállás és belépő a francia nyílt teniszbajnokságra

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel, a kis kézipoggyászt és sétáló belépőt a Roland Garros területére. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Témák: Sport

Részletes útiterv

29/05/2019ECONOMY

Budapest

Párizs

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:45
Ryanair FR 8413 Ryanair
2ó 20p Közvetlen
Franciaország
9:05 Beauvais-Tille
29/05/2019 02/06/2019

Párizs

A városról

Párizs a világ egyik legromantikusabb, legelegánsabb és látnivalókban leggazdagabb városa. A legeket hosszasan lehet még sorolni: kulturális és divatfőváros, és persze a nemzetközi kulináris trendeket diktáló gasztronómiai központ. Közel 130 múzeuma van, köztük például parfüm- és operamúzeum is, a világhírű Louvre, a Musée d'Orsay vagy a Pompidou központ mellet. Nincs olyan utazó, aki ne hallott volna Párizs ikonikus épületeiről, az Eiffel-toronyról, a Notre-Dame-székesegyházról és a Diadalívről, vagy fantasztikus hangulatú parkjairól, mint a Luxembourg-kert vagy a Tuleriák kertje. A klasszikus látványosságokkal sok-sok párizsi napot meg lehet tölteni, de a város jóval több, annál, mint amit a turistabuszok érintenek. Barangold be a hipszterek által birtokba vett egykori zsidó negyed, Marais utcácskáit, nézz be az udvarokra és fel a háztetőkre, hogy igazán ráérezz a város építészeti nagyságára. -Nyáron ülj ki a helyiekkel a Szajna partjára, a Párizs-plázsra, kóstold meg a café au lait-t croissant-nal egy elegáns kávéházban, csodáld meg a gyönyörű barokk Vendôme tér luxuskirakatait: add át magad a párizsi szabadságnak és kifinomultságnak amennyire csak lehet, hogy minél többet hazahozhass belőlük.

Bővebb információ

Sejours & Affaires Paris Vitry

75%
  • A központtól 6,7 km-re van
  • Boulevard de stalingrad, 108, Vitry sur seine 94400
Ez a kedves szálloda a következő helyen található: South-Parc des Expositions area. Az ügyfelek számára 3. 0 kilométeren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely lehetővé teszi a környék felfedezését. Az utazók mindössze 40. 0 kilométert kell utazz...
  • Studio (1)

  • Csak szoba

  • 4 Éjszakák száma

1 Program
image

Roland Garros 2019 - Francia Nyílt Teniszbajnokság

nap 3 - Sétálójegy - Június 1., harmadik kör

Garantált jegyek a Roland Garros 2019 - Francia Nyílt Teniszbajnokság mérkőzéseire. Vásárold meg nálunk a jegyed, és mi gondoskodunk róla, hogy a jegy és minden szükséges információ időben eljusson hozzád.


Ha több napra szeretnél jegyet vásárolni, írj nekünk a mail@beontrips.com email címre, és elintézzük!


BELÉPŐJEGY: A foglalást követően a jegy nem módosítható, és nem visszamondható. A belépődet általában az általad lefoglalt szálláson, a mérkőzésnek otthont adó városban juttatjuk el hozzád. Ennek pontos menetét a foglalást követően, e-mail-ben egyeztetjük. 

VÁLTOZÁS: Amennyiben a sportesemény vis maior miatt (ideértve a természeti eseményeket, kedvezőtlen időjárási körülményeket, szurkolói rendbontásokat, stb.) elmarad, vagy más időpontban kerül megrendezésre, a szervező felajánl egy alternatív időpontot, amikor a megváltott belépőjeggyel megtekinthető az esemény, vagy visszaváltja a belépőket. Visszaváltás esetén a szervező általában a jegyeken feltüntetett – hivatalos – árat téríti csak vissza, nem az általad az irodánknak fizetett teljes összeget. 

LEMONDÁS: Az utazási csomag többi elemére (szállás, repülőjegy) a visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek vonatkoznak. A mérkőzés elmaradása, dátumának megváltozása esetén az utazási csomag nem lemondható részének visszatérítése, módosítása nem lehetséges

ÜLŐHELY: A pontos hely (szektor, sor, ülésszám) a legtöbb esetben a belépő átvételekor, már a helyszínen válik ismertté. Egyszerre legfeljebb 2 fő részére tudjuk garantálni az egymás melletti ülőhelyeket, de természetesen törekszünk arra, hogy az együtt foglalók az egymáshoz legközelebb eső helyeket kapják. 

Részletes információkért kérjük olvasd át a jegyekkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket!


02/06/2019ECONOMY

Párizs

Budapest

Franciaország
Beauvais-Tille / 13:25
Ryanair FR 8414 Ryanair
2ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
15:35 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Párizs, Roland Garros: repülőjegy, szállás és belépő a francia nyílt teniszbajnokságra
Párizs, Roland Garros: repülőjegy, szállás és belépő a francia nyílt teniszbajnokságra