6 nap Mallorca júniusban

6 nap Mallorca júniusban

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

02/06/2019ECONOMY
Bécs
Mallorca (sziget)
Ausztria
Wien Schwechat / 10:35
LAUDAMOTION GMBH OE 100 LAUDAMOTION GMBH
2ó 25p Közvetlen
Spanyolország
13:00 Son Sant Joan, Mallorca
02/06/2019 07/06/2019

Mallorca (sziget)

A városról

Mallorca is known as an easy-to-reach mecca for friends of sunny beaches, amazing landscapes, wonderful mountains and affordable mediterranean food. With a coastline of more than 550 km. In high season the island receives about 8 millions of tourists from around the world. This is both a blessing and a curse for the inhabitants, and they are well prepared for it and provide a very well-organized tourist infrastructure. Nevertheless, Mallorca can show even other faces when you leave the coastline and take a look at the inner country. Prices fall with each kilometer you move away from the coast, and reach the usual Spanish standards in the center of the island or even some parts of the mountain area. Geographically the island can be divided into three parts. The Serra de Tramuntana rocks extend from south-west to north-east, while the Serra de Llevant stretches along the eastern coast. Between them lies the central plain.

Bővebb információ

Hostal Montesol

62%
  • A központtól 66,5 km-re van
  • Carrer de juan sebastian elcano, 71, Cala ratjada 07590
Ez az otthonos szálloda itt létesült: Cala Ratjada. A város központjától alig 500 méterre található birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A birtok mindössze 6. 0 kilométerre található a legközelebbi golfpályától, mely így könnye...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 5 Éjszakák száma

07/06/2019ECONOMY
Mallorca (sziget)
Bécs
Spanyolország
Son Sant Joan, Mallorca / 8:30
LAUDAMOTION GMBH OE 501 LAUDAMOTION GMBH
2ó 20p Közvetlen
Ausztria
10:50 Wien Schwechat

Áttekintés

6 nap Mallorca júniusban
6 nap Mallorca júniusban