Madrid: El Classico, Real Madrid - Barcelona bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy

Madrid: El Classico, Real Madrid - Barcelona bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a repülőjegyet, a kis kézipoggyászt, a szállást 4 csillagos szállodában és a mérkőzésbelépőt a 2019. március 3-ai Real Madrid - Bacelona bajnoki mérkőzésre, 2 fő részére a madridi Santiago Bernabeu Stadion rövid oldalára. A keresés gombra kattintva beállíthatod a résztvevők számát, és megváltoztathatod a szállodát, utazásod dátumait is.

Témák: Sport

Részletes útiterv

02/03/2019ECONOMY

Budapest

Madrid

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 10:30
Ryanair FR 8367 Ryanair
3ó 15p Közvetlen
Spanyolország
13:45 Barajas
02/03/2019 04/03/2019

Madrid

A városról

Madrid has a tempo of its own: The dry air of the Castilian plain crackles with its cosmopolitan crowds. If the illuminated shop windows along the Gran Vía, and the unrelenting elegance of Paseo de la Castellana are overwhelming, retreat to Old Madrid. Its tangle of side streets south of Plaza Mayor and Puerta del Sol are what makes the real Madrid. Spend half a day in the Prado Museum, thaat sit to rest on the steps leading down to the lake in lush Retiro Park. The city begins to live it up as soon as the sun goes down. Madrid claims to boast the largest number of bars per capita of any European city. Madrid teems with cultural events all year round. After concert, play or film, you can choose among literally hundreds of tapas bars and an endless array of nightspots. Madrid successfylly combines its cosmopolitan sophistication with its most cherished local traditions, the result is fascinating to explore.

Bővebb információ

Occidental Madrid Este

  • A központtól 6,5 km-re van
  • Julian camarillo 19 - 21, Madrid 28037
- Szállás helye A(z) Barceló Torre Arias Madrid városában (Arturo Soria – Ciudad Lineal) helyezkedik el. A szálláshelytol nem messze található a(z) Comunidad Stadion és a(z) Madridi Kongresszusi Központ. Ez a(z) 4-csillagos szálloda a(z) Las Ventas...
  • Két külön ágy vagy franciaágy SUPERIOR (1)

  • Csak szoba

  • 2 Éjszakák száma

1 Program
image

El Clásico: Real Madrid - FC Barcelona

nap 1 - Santiago Bernabéu - 3. kategória (sötétkék, rövid oldal, felső szint)

Garantált jegyek európai élcsapatok focimeccseire. Vásárold meg nálunk a jegyed, és mi gondoskodunk róla, hogy a jegy és minden szükséges információ időben eljusson hozzád.


BELÉPŐJEGY: A foglalást követően a jegy nem módosítható, és nem visszamondható. A belépődet általában az általad lefoglalt szálláson, a mérkőzésnek otthont adó városban juttatjuk el hozzád. Ennek pontos menetét a foglalást követően, e-mail-ben egyeztetjük. 

VÁLTOZÁS: Amennyiben a sportesemény vis maior miatt (ideértve a természeti eseményeket, kedvezőtlen időjárási körülményeket, szurkolói rendbontásokat, stb.) elmarad, vagy más időpontban kerül megrendezésre, a szervező felajánl egy alternatív időpontot, amikor a megváltott belépőjeggyel megtekinthető az esemény, vagy visszaváltja a belépőket. Visszaváltás esetén a szervező általában a jegyeken feltüntetett – hivatalos – árat téríti csak vissza, nem az általad az irodánknak fizetett teljes összeget. 

LEMONDÁS: Az utazási csomag többi elemére (szállás, repülőjegy) a visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek vonatkoznak. A mérkőzés elmaradása, dátumának megváltozása esetén az utazási csomag nem lemondható részének visszatérítése, módosítása nem lehetséges

ÜLŐHELY: A pontos hely (szektor, sor, ülésszám) a legtöbb esetben a belépő átvételekor, már a helyszínen válik ismertté. Egyszerre legfeljebb 2 fő részére tudjuk garantálni az egymás melletti ülőhelyeket, de természetesen törekszünk arra, hogy az együtt foglalók az egymáshoz legközelebb eső helyeket kapják. 

Részletes információkért kérjük olvasd át a jegyekkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket!

04/03/2019ECONOMY

Madrid

Budapest

Spanyolország
Barajas / 21:30
Wizz Air W6 2372 Wizz Air
3ó 10p Közvetlen
Magyarorszag
(+1) 0:40 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Madrid: El Classico, Real Madrid - Barcelona bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy
Madrid: El Classico, Real Madrid - Barcelona bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy