Berlin: Hertha BSC - Borussia Dortmund bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy

Berlin: Hertha BSC - Borussia Dortmund bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy

Az utazási ötlet tartalmazza a repülőjegyet, a kis kézipoggyászt, a szállást 3*-os szállodában és a mérkőzésbelépőt a 2019. március 16-ai Hertha BSC - Borussia Dortmund bajnoki mérkőzésre, 2 fő részére a berlini Olympiastadion rövid oldalára. A keresés gombra kattintva beállíthatod a résztvevők számát, és megváltoztathatod a szállodát, utazásod dátumait is.

Témák: Sport

Részletes útiterv

15/03/2019ECONOMY

Budapest

Berlin

Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 9:25
Ryanair FR 197 Ryanair
1ó 30p Közvetlen
Németország
10:55 Schönefeld
15/03/2019 17/03/2019

Berlin

A városról

Berlin Európa talán legszínesebb metropolisza. Aki (multi)kulturális katarzist vagy éjszakai pezsgést keres, éppúgy megtalálja a számítását, mint az, aki hatalmas vízparti sétákra vagy parki piknikezésre vágyik. Kevés nyitottabb hely van ma a világon: a 3,5 milliós Berlin lakosságának ötödrészét külföldiek teszik ki, összesen 185 országból. A sokszínűség toleranciával és kedvességgel párosul, ezért a város már az első pillanattól otthonosnak tűnik, miközben sokadszorra is tud újat mutatni. Berlin kerületei afféle mikrouniverzumokként működnek, emiatt klasszikus értelemben nem létezik városközpont. A Mitte negyedben elhelyezkedő Múzeum-sziget nevét szó szerint értsük: a Spree folyótól körbeölelt szigeten található Berlin öt legfontosabb klasszikus múzeuma. Nofertiti fejszobrától az Istár-kapuig kalandozhatunk, a környék utcai étkezdéiben pedig hozzájárulhatunk a berlini dönerfogyasztáshoz, amely napi 60 tonna húst tesz ki. A Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres tévétorony (Fernsehturm) 207 méteres magasságban körbeforgó kávézója kötelező turistaprogram. A legberlinibb dolog mégis bérelt biciklin vagy gyalog nekiindulni, és elveszni a városban. Kreuzberg és Neukölln színes kerületeiben egymást érik a fiatalos bárok és szórakozóhelyek. Prenzlauer Bergben családbarát parkok és kávézók várják a látogatókat, vasárnaponként pedig a Mauerpark, a gigantikus bolhapiac.

Bővebb információ

enjoy hotel Berlin City Messe

71%
  • A központtól 7,7 km-re van
  • Rudolstaedter strasse, 42, Berlin D-10713
Ez az elragadó szálloda a következő helyen található: Wilmersdorf. A város központjától alig 5. 0 kilométerre épült birtok minden helyi érdekességhez könnyű hozzáférést kínál. A vendégek számára 600 méteren belül elérhető a közlekedési hálózat, mely...
  • TWIN WITH SHARED BATHROOM (1)

  • Csak szoba

  • 2 Éjszakák száma

1 Program
image

Hertha BSC - Borussia Dortmund

nap 1 - Olympiastadion - Rövid oldal

Garantált jegyek európai élcsapatok focimeccseire. Vásárold meg nálunk a jegyed, és mi gondoskodunk róla, hogy a jegy és minden szükséges információ időben eljusson hozzád.


BELÉPŐJEGY: A foglalást követően a jegy nem módosítható, és nem visszamondható. A belépődet általában az általad lefoglalt szálláson, a mérkőzésnek otthont adó városban juttatjuk el hozzád. Ennek pontos menetét a foglalást követően, e-mail-ben egyeztetjük. 

VÁLTOZÁS: Amennyiben a sportesemény vis maior miatt (ideértve a természeti eseményeket, kedvezőtlen időjárási körülményeket, szurkolói rendbontásokat, stb.) elmarad, vagy más időpontban kerül megrendezésre, a szervező felajánl egy alternatív időpontot, amikor a megváltott belépőjeggyel megtekinthető az esemény, vagy visszaváltja a belépőket. Visszaváltás esetén a szervező általában a jegyeken feltüntetett – hivatalos – árat téríti csak vissza, nem az általad az irodánknak fizetett teljes összeget. 

LEMONDÁS: Az utazási csomag többi elemére (szállás, repülőjegy) a visszaigazolásban szereplő lemondási feltételek vonatkoznak. A mérkőzés elmaradása, dátumának megváltozása esetén az utazási csomag nem lemondható részének visszatérítése, módosítása nem lehetséges

ÜLŐHELY: A pontos hely (szektor, sor, ülésszám) a legtöbb esetben a belépő átvételekor, már a helyszínen válik ismertté. Egyszerre legfeljebb 2 fő részére tudjuk garantálni az egymás melletti ülőhelyeket, de természetesen törekszünk arra, hogy az együtt foglalók az egymáshoz legközelebb eső helyeket kapják. 

Részletes információkért kérjük olvasd át a jegyekkel kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket!

17/03/2019ECONOMY

Berlin

Budapest

Németország
Schönefeld / 7:25
Ryanair FR 196 Ryanair
1ó 35p Közvetlen
Magyarorszag
9:00 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Berlin: Hertha BSC - Borussia Dortmund bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy
Berlin: Hertha BSC - Borussia Dortmund bajnoki mérkőzés, szállás és repülőjegy