Kezdőlap
4 nap Róma szállással, reggelivel, repjeggyel

4 nap Róma szállással, reggelivel, repjeggyel

Az ár tartalmazza a szállást reggelivel, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

20/11/2018 ECONOMY
Budapest
Róma
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 6:20
Ryanair FR 8417 Ryanair
1ó 45p 0 PC Közvetlen
Olaszország
8:05 Ciampino
20/11/2018 23/11/2018

Róma

A városról

A város, amelynek minden pontján egyszerre van jelen az új és a régi. Akár három napod, akár három heted van rá, Róma, amelyet a világ legnagyobb szabadtéri múzeumaként is emlegetnek, tökéletes választás. Annyi szépséget tartogat, hogy még a legfelkészültebb látogatókat is meglepetések sora éri. A Vatikán, a Trevi-kút, a Spanyol-lépcső, a Colosseum, az Angyalvár városa ugyanis jóval több lenyűgöző műemlékek sokaságánál. Érdemes céltalanul csavarogni a színes kis utcák, piazzák között, csatlakozni a helyiekhez egy jó kávéra és sütire, végigkóstolni a pizzeriák kínálatát, és csak szemlélni a vidám forgatagot. Egy római vakációnál mindmáig kevés dolog romantikusabb: biztos lehetsz benne, hogy egy pillanatig sem fogsz unatkozni, és amint hazaértél, már fordulnál is vissza az örök városba.

Bővebb információ

Hotel Alexis

77%
  • A központtól 2,1 km-re van
  • Via gaeta 29, Roma 00185
Ez a helyi Hotel Alexis Róma Rione XVIII Castro Pretorio környékén helyezkedik el, egy rövid sétára Via Marsala, ill. 7 percre Via Nazionale helyszíneitől. Ez a helyi hotel kb. 1 km-re található Via Veneto, ill. 0,6 km-re Piazza della Repubblica (Kö...
Bővebb információ
  • KÉTÁGYAS STANDARD (1)

  • szoba reggeli

  • 3 éjszaka

23/11/2018 ECONOMY
Róma
Budapest
Olaszország
Ciampino / 18:50
Ryanair FR 8246 Ryanair
1ó 40p 0 PC Közvetlen
Magyarorszag
20:30 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

4 nap Róma szállással, reggelivel, repjeggyel
4 nap Róma szállással, reggelivel, repjeggyel