Egy hét Gran Canaria szállással és repülőjeggyel
akár 87.585 Ft
Gran Canaria (Island), Spain

Egy hét Gran Canaria szállással és repülőjeggyel

Repülőjegy + Hotel
Készült: 2021. október 28., csütörtök - Indulás: 2021. december 4., szombat
ár személyenként akár
87.585 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Nálunk gyorsan, egyszerűen lefoglalhatod az utazást
A városról
A Kanári-szigetcsoportot hét nagyobb és több kisebb sziget alkotja. Közülük a legismertebb és – nem véletlenül – a legfelkapottabb Tenerife, ahol nem csak a sziget, de egész Spanyolország legmagasabb hegye, a Teide magasodik 3718 méterrel a tenger szintje fölé. Népszerű turistaparadicsom még Lanzarote, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma, Gomera és El Hierro szigete is. Minden egyes sziget egy-egy vulkáni kúp, így a vízszintes helyeket nagyítóval kell rajtuk keresni – hullámvasútszerű élményt kínáló hajtűkanyarokból azonban annál több akad. A hegyek miatt a szigetek épp oly vonzóak a túrázók körében, mint a parton heverészést kedvelők táborában. Éghajlata miatt a Kanári-szigeteket az örök tavasz szigeteinek is nevezik: a zordabb téli hónapokban sem nagyon csúszik a hőmérő higanyszála 17 fok alá. Kivétel ez alól természetesen a Teide, ahol nem ritka a hósipkába öltözött csúcs látványa. Egy-egy havazás után a helyiek a szánkózás fáradalmait egy kiadós fürdéssel vezetik le az óceánban. A spanyol hódítók anno nem sokat bíbelődtek a névadással. Bizonyára leszúrtak ide-oda több tucat keresztet, vagy elneveztek egy-egy pálmát (mert ugye az is akad bőven a szigeten), így minden második helység a „Santa Cruz” vagy a „Palma” nevet viseli. Figyeljünk tehát jól a jegyvásárlásnál, mert például a La Palmára tervezett vakációnkat egy Las Palmasra szóló menetjegy pár szigettel arrébb fogja csúsztatni.
Bővebb információ
Készült: 2021. október 28., csütörtök - Indulás: 2021. december 4., szombat
Szolgáltatások
04 dec.
Utazás: Budapest-Gran Canaria (Kanári -szigetek)
Indulás
Ryanair Ryanair - FR2968
5:45 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
10:10 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR2968 Légitársaság: RR
Osztály: Economy
Árkategória: Value
04 dec.
Szállás
7 éjszaka
Green Park Apartments
77%
A központtól 23,2 km-re van Csak szoba Avenida de Tenerife 4, Playa Del Ingles 35100 1 BEDROOM APT BALCONY OR TERRACE (2AD)
A popular complex, Green Park Apartments are recommended for central location in the resort and modern accommodation. Location: Right in the hub of all the action in Playa del ingles. The complex is approx 10 mins walk from the resort´s excellent sandy beach, literally surrounded by all the bars, shops and restaurants. Facilities'Amenities: Swimming pool – Separate kiddies pool - sun terraces – 24 hour reception Snack Bar – Restaurant – Poolside bar- Coin operated laundry service. WI-FI ( pre-paid ) Accommodation: Studios and one-bedrooms apartments for up to 3 persons- Studios are bedsitter type with twin beds (sofa bed for 3rd person) Equipped kitchenette ( 2 ring hob, fridge, etc ) Coin operated television-Safety deposit facility for rental- Bathroom – Balcony 'terrace . Apartments are similar, but have separate twin bedroom and living'dining area.. A deposit for the remote control will be requested. PLEASE NOTE: 100€ Deposit will be required at arrival, refundable at the end of the stay if the apartment is in well conditions.
11 dec.
Utazás: Gran Canaria (Kanári -szigetek)-Budapest
Vissza
Ryanair Ryanair - FR2967
10:45 - Gran Canaria, Gran Canaria (LPA)
16:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR2967 Légitársaság: RR
Osztály: Economy
Árkategória: Value
ár személyenként akár
87.585 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
TOVÁBB
FOGLALÁS
Az útiterv tartalma
Úti cél 1
Járatok 2
Szálláshelyek 1

Utazási ötletek

Legjobb ajánlataink
További utazási ötletek