Egy hét Baku, Azerbajdzsán, Budapestről

Egy hét Baku, Azerbajdzsán, Budapestről

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel Baku közelében, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót, amit a hotelben kell fizetni. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik.

Részletes útiterv

27/06/2018ECONOMY
Budapest
Baku
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 23:55
Wizz Air W6 2499 Wizz Air
3ó 45p Közvetlen
Azerbajdzsán
(+1 ) 5:40 Heydar Aliyev
28/06/2018 05/07/2018

Baku

A városról

Baku is the capital and largest city of Azerbaijan, as well as the largest city on the Caspian Sea and of the Caucasus region. It is located on the southern shore of the Absheron Peninsula, which projects into the Caspian Sea. Baku's main tourist area is the old town, called Icheri Sheher and a UNESCO World Heritage site, with its sights from medieval times. There are a number of interesting sites within Baku's walled fortress. The medieval palace of the Shirvan Shahs is the highlight of the Old City and a must see for any tourist in Baku. A striking contrast to the old town, are the ultra-modern buildings of the downtown area, such as the Heydar Aliyev Centre, the Flame Towers and the Crystal Hall. There are a lot of beautiful buildings in the city center and there is a huge promenade on the seafront. You will find a lot of shopping opportunities and also great food in the azeri restaurants.

Bővebb információ

Planet Inn Hotel Baku

  • A központtól 7,4 km-re van
  • Nakchivanski 72, Baku 1119
Location The hotel provides its guests with peace and comfort, combined with convenience. Heydar Aliyev Cultural Center is 7 km from Planet Inn Hotel Baku, while Formula 1 Grand Prix Baku is 9 km away. Heydar Aliyev International Airport is 11 km fr...
Bővebb információ
  • STANDARD TWIN (1)

  • Csak szoba

  • 7 éjszaka

05/07/2018ECONOMY
Baku
Budapest
Azerbajdzsán
Heydar Aliyev / 6:15
Wizz Air W6 2500 Wizz Air
4ó 05p Közvetlen
Magyarorszag
8:20 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Egy hét Baku, Azerbajdzsán, Budapestről
Egy hét Baku, Azerbajdzsán, Budapestről