Nápolyi hosszú hétvége szállással és repjeggyel
akár 49.087 Ft
Naples, Italy

Nápolyi hosszú hétvége szállással és repjeggyel

Repülőjegy + Hotel
Az ár frissítve: 2020. október 27., kedd - Indulás: 2021. május 1., szombat
ár személyenként akár
49.087 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Nálunk gyorsan, egyszerűen lefoglalhatod az utazást

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni (4 EUR per fő per éj). Javaslunk egy hotelt, de a foglalás során olcsóbb vagy drágább szállás is választható. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

A városról
Nápoly Campania regionális fővárosa, és Róma és Milánó után Olaszország harmadik legnagyobb városa, 967 069 lakosa van a város közigazgatási határain belül 2017-től. Tartományi szintű önkormányzata Olaszország harmadik legnépesebb nagyvárosa 3 115 320 lakosú, fővárosi területe (amely Nápoly fővárosának határain túlnyúlik) Olaszország második legnépesebb nagyvárosi területe és az Európai Unió 7. legnépesebb városi területe. Először a görögök az ie. Évezredben telepedtek le, Nápoly a világ egyik legrégebbi folyamatosan lakott városi területe. Kr. E. IX. Században a Megaride-szigeten Parthenope vagy Παρθενόπη néven ismert telepet hoztak létre. A Kr. E. 6. században Neápolis néven alapították. A város a Magna Graecia fontos része volt, fontos szerepet játszott a görög és a római társadalom egyesülésében, és jelentős kulturális központ volt a rómaiak alatt. A Nápolyi Hercegség (661–1139), majd a Nápolyi Királyság (1282–1816), végül a két Szicília fővárosaként szolgált, egészen Olaszország 1861-es egyesüléséig. Barokk, a művész Caravaggio 17. századi pályafutásával és az általa inspirált művészeti forradalommal kezdve. A szegénység és a lehetőségek hiánya miatt az olaszok hullámai kivándoroltak Nápolyból a 19. század végén és a 20. század elején, a legtöbbjük az Egyesült Államokba került, ahol ipari városokban telepedtek le. 1925 és 1936 között Nápolyot Benito Mussolini kormánya kibővítette és korszerűsítette. A második világháború későbbi éveiben súlyos károkat szenvedett a szövetségesek bombázása miatt, amikor behatoltak a félszigetre. A város kiterjedt rekonstrukciós munkákat kapott 1945 után. A 20. század vége óta Nápoly jelentős gazdasági növekedést mutat, amihez hozzájárult a Centro Direzionale üzleti negyed és egy fejlett közlekedési hálózat kiépítése, amely magában foglalja az Alta Velocità gyorsvasúti összeköttetést Rómával és Salernóval, valamint a kibővített metróhálózatot. Nápoly Milánó és Róma után Olaszország harmadik legnagyobb városi gazdasága. A nápolyi kikötő az egyik legfontosabb Európában. A kereskedelmi tevékenység mellett itt található a Nápolyi Szövetséges Közös Hadparancsnokság, a NATO testülete, amely Észak-Afrikát, a Száhel-övezetet és a Közel-Keletet felügyeli. Nápoly történelmi városközpontja a legnagyobb Európában, és az UNESCO világörökség része. Kulturális és történelmileg jelentős helyszínek széles skálája található a közelben, beleértve a Caserta palotát, valamint a római Pompeii és Herculaneum romokat. Nápoly olyan természeti szépségeiről is ismert, mint Posillipo, Flegraean Fields, Nisida és Vesuvius. A nápolyi konyha kiemelkedik a városból származó pizzával, valamint számos más helyi étellel. Nápoly éttermei minden olasz város Michelin Guide-ján szerezték a legtöbb csillagot. A legismertebb nápolyi sportcsapat a Serie A SSC Napoli klubja, kétszeres olasz bajnok, aki a város délnyugati részén, a Fuorigrotta negyedben, a San Paolo Stadionban focizik.
Az ár frissítve: 2020. október 27., kedd - Indulás: 2021. május 1., szombat
Szolgáltatások
01 máj.
Utazás: Budapest-Nápoly
Indulás
Ryanair Ryanair - FR4090
16:20 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
17:55 - Napoli, Capodichino (NAP)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR4090 Légitársaság: RR
Járatszám: FR4090
Osztály: Economy
Árkategória: Value
01 máj.
Szállás
3 Nights
Hotel Zara
78%
A központtól 0,3 km-re van Csak szoba Via Firenze 81, Nápoly 80142 Standard DBL Shared Facilities not refundable
Ez a helyi Hotel Zara Nápoly (Nápoly központja) egy olyan környékén található, ahonnan egy kb. 15 perces sétára találhatók olyan helyek, mint pl. Spaccanapoli vagy Napoli Sotteranea barlangrendszer. Ez a helyi hotel kb. 2,5 km-re található Nápolyi Nemzeti Régészeti Múzeum, ill. 2,6 km-re Nápolyi II. Frigyes Egyetem helyszíneitől. A szálláshely kínálta egyéb szolgáltatások és létesítmények közé tartozik ingyenes wifihozzáférés és televízió a közös helyiségekben. Helyezze magát kényelembe a(z) 14 szoba egyikében, melyekben LCD-televíziók is található. A szobákban található televíziókon nézhető digitális csatornák csatornák kínálata a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik széfek és íróasztal, valamint takarítás naponta.
Bővebb információ
04 máj.
Utazás: Nápoly-Budapest
Vissza
Ryanair Ryanair - FR4089
21:15 - Napoli, Capodichino (NAP)
22:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR4089 Légitársaság: RR
Járatszám: FR4089
Osztály: Economy
Árkategória: Value
ár személyenként akár
49.087 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Utazás összegzése
2 felnőtt
2021. 05. 01. - 2021. 05. 04.
éjszaka 3
Az útiterv tartalma
Úti cél 1
Járatok 2
Szálláshelyek 1

Utazási ötletek

Legjobb ajánlataink
További utazási ötletek