Kezdőlap
Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel februárban

Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel februárban

Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a kézipoggyászt. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amit csak a helyszínen lehet kifizetni. A tovább gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat, mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert nem kell több weboldalon külön lefoglalnod minden szolgáltatást. Mi felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz. Éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik az utazás alatt.

TIPP: Nyugodtan foglalj! Ha a vírushelyzet elhúzódik, és törlik a járatodat, akkor az utazás módosítható vagy törölhető lesz.

Részletes útiterv

02/02/2021 ECONOMY
Budapest
Maldives
Magyarorszag
Budapest Ferenc Liszt / 20:10
Turkish Airlines TK 1038 Turkish Airlines
14ó 15p 30 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (4ó 5p)
Maldív-szigetek
(+1 ) 14:25 Male Intl
03/02/2021 12/02/2021

Maldives

A városról

The Maldives, located in the Indian Ocean, are an archipelago of 1,192 coral islands grouped into 26 coral atolls. From these small islands, only 203 are populated. Kaafu is where the capital, Male, and the airport are located and it is home of most tourist resorts. The Maldives really are the dream destination it appears to be in the holiday brochures, the water really is that crystal-clear and turquoise, the sand really is that white, and the sunsets really are all the shades of red and orange you could imagine. The Maldives are famous for blissful surroundings, its excellent snorkeling and diving opportunities, its beach villas, its dark-blue sea with turquoise-colored lagoons and its exquisite food. A trip to the Maldives is always an unforgettable experience, a satisfaction for the soul and a pleasure for the eyes, crystal clear waters, tropical white sand beaches, colorful flora and untouched nature. But beware, paradise is not cheap.

Bővebb információ

UI Inn

65%
  • A központtól 97,8 km-re van
  • Lot 11063 nirolhu magu hulhumale, 23000, Male int'l airport 23000
A(z) Male City és Repülőtér egyik legjobb részén elhelyezkedő UI Inn épületéből kilépve karnyújtásnyira találhatók a város látnivalói és programlehetőségei. A számos szolgáltatást nyújtó szálláshelyen a vendégek kényelemben érezhetik magukat. A száll...
Bővebb információ
  • DOUBLE DELUXE (1)

  • szoba reggeli

  • 9 éjszaka

12/02/2021 ECONOMY
Maldives
Budapest
Maldív-szigetek
Male Intl / 23:35
Turkish Airlines TK 731 Turkish Airlines
12ó 50p 30 KG 1 átszállás - Istanbul Airport (1ó 55p)
Magyarorszag
(+1 ) 8:25 Budapest Ferenc Liszt

Áttekintés

Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel februárban
Maldív-szigetek szállással, reggelivel és repjeggyel februárban